References

HOUSE OF ART

DESIGN HUDSON ARCHITECTS
CITY NORWICH, UK
OBJECT In the refurbishment of a 5-storey building in central Norwich, which houses a public gallery and meeting spaces for emerging companies, Aliva designed and supplied a custom ventilated façade system for the monolithic low-thickness stone cladding paired with a lightened panel of large seize (more than 2 meters high) and a smooth finish.

Other projects Custom

img Trowel parking   ENTERand discover details
img 14th street Brooklyn   ENTERand discover details
img 12th Street, Brooklyn   ENTERand discover details
img Ministry of Transport, Albania   ENTERand discover details
img Grinton I Will Public Library   ENTERand discover details
img San Gerardo hospital   ENTERand discover details
img Murray street car park   ENTERand discover details
img Plymouth city college   ENTERand discover details
img Headquarter pharmaceutical multinational   ENTERand discover details
img Central Manchester University Hospitals NHS Foundation Trust   ENTERand discover details
img Student accomodation West village   ENTERand discover details
img Prada Store, Crystals Malls   ENTERand discover details
img "Etnapolis" Shopping mall   ENTERand discover details
img Ospedale Maggiore "Padiglione Monteggia"   ENTERand discover details